brunmala.jpgdalaflyget.jpghalmstad.jpghemavan_airport.jpghärjedalen.jpghöga_kusten.jpgjannes.jpgjonkoping.jpgkalmar_oland.jpgkronan.jpgksdarprt.jpglapland.jpglinkoping_airport.jpglycksele.jpgmarincenter-logo.jpgnorrkoping_airport.jpgrob_engstrom.jpgsmaland_airport.jpgsouth_lapland_airport.jpgsundsvall.jpgängelholm.jpgörebro.jpg

Nyheter - Socialstream

Här hittar ni spännande nyheter från Brighline - Ett Socialt hubnätverk för att ni som kund alltid ska få våra senaste nyheter. Superenkelt att publicera innehåll från mobil, surfplatta eller dator.  Följ oss på Brightline och läs våra aktuella nyheter...


  Kontakta oss

  Brightline Startsidan

   

   

  Brightline_logo

  Är ett är specialiserat IT företag i Linköping...

  men en unik kompetens och erfarenhet av IT leverans mot flygbranschen och bolag i dess närhet.

  intro


  Vi har mångårig erfarenhet av utveckling, drift och support av flygbranschens unika applikationer både i ledande befattningar och IT proffs nivå. Dess Språk- krav processer -Telex, Sita, Amadeus, DCS, GDS & INK.

  Idag samarbetar vi med 16 flygplatser så våra kunder finns runt om i hela Sverige, och sträcker sig även till Norge & Danmark.

  Genom vår erfarenhet har vi tagit fram skräddasydda paketlösningar som vi vet är optimerade i ALLA IT miljöer så även för Er verksamhet.

  PC support och driftgaranti är ett baspaket med den lägsta nivån av IT stöd som man behöver, samt ett All Inclusive paket ”på riktigt”, något unikt och stolta över att kunna erbjuda alla våra kunder.

  Vi strävar alltid mot att finns tillgängliga och att alltid se till kundens behov och budget.

  Vår unika reservpool som vi erbjuder alla våra avtalskunder, har blivit en trygg och säker garanti för våra kunder. Vilket gör att vi ger Er en högre/säkrare driftgaranti då vi har just en av dina avtalsprodukter på hyllan.


  Kontakta oss

  013-21 85 60
  Brightline
  Fridtunagtan 2, 582 12 Linköping
  support@brightline.se

  Utvalda länkar

  Tjänster
  Paketlösningar
  Support
  Referenser